Dataratas-logo
LAADUKKAITA PALVELUITA

Palvelut

Olemme täällä auttaaksemme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan digitaaliset tavoitteesi. Yhdessä voimme tehdä unelmistasi totta.
kotisivut
Kotisivut

Yrityksesi kasvun kulmakiviä ovat innovatiiviset ja vaikuttavat kotisivut. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan houkuttele kävijöitä, vaan myös muuttavat vierailijat asiakkaiksi. Yhdessä luomme ainutlaatuisen digitaalisen identiteetin, joka heijastaa brändisi arvoja ja tavoitteita.

Verkkokauppa

Verkkokauppa ei ole vain myyntikanava, se on mahdollisuus laajentua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle tehokkaan ja helppokäyttöisen verkkokaupparatkaisun, joka lisää myyntiäsi ja parantaa asiakaskokemusta. Autamme sinua luomaan digitaalisen ostosparatiisin.

Hakukoneoptimointi

Sivustosi ansaitsee näkyvyyttä verkossa. Teemme yhteistyötä kanssasi parantaaksemme hakukoneoptimointia, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut helpommin. Käytämme ketteriä strategioita, jotka auttavat sinua nousemaan hakutuloksissa.

Palvelin

Nopea ja luotettava palvelin on perusta verkkosivustollesi. Tarjoamme tehokkaita palvelinratkaisuja, jotka pitävät sivustosi aina käytettävissä ja suorituskykyisenä. Tiedämme, että luotettavuus on avainasemassa, ja siksi panostamme siihen.

Verkkotunnukset ja SSL-sertifikaatit

Turvallisuus ja ammattimaisuus ovat ensisijaisen tärkeitä verkkoliiketoiminnassa. Autamme sinua hankkimaan oikeat verkkotunnukset ja varmistamaan, että sivustosi on suojattu SSL-sertifikaateilla. Asiakkaasi voivat luottaa siihen, että heidän tietonsa ovat turvassa.

Hubspot
HubSpot CRM integrointi sivustoon

Tehokas asiakkuudenhallinta on menestyvän yrityksen perusta. Integroimme HubSpotin CRM:n sivustoosi, jotta voit seurata ja hallita asiakassuhteitasi entistä paremmin. Tarjoamme sinulle työkalut, joilla voit kasvattaa liiketoimintaasi ja saavuttaa menestystä.

Blogien kirjoittaminen

Laadukas sisältö on avainasemassa yleisön sitouttamisessa ja asiantuntijabrändin rakentamisessa. Kirjoitamme blogipostauksia, jotka herättävät kiinnostuksen ja saavat lukijasi palaamassa sivustollesi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jakaa tietämystäsi ja näyttää asiantuntemuksesi.

käännöstyöt
Käännöstyöt

Kansainvälinen läsnäolo vaatii monikielisen viestinnän. Tarjoamme laadukkaita käännöspalveluita, joiden avulla voit laajentua uusille markkinoille ja saavuttaa maailmanlaajuisen yleisön.

some-sosiaalinen media
SOME markkinointi

Sosiaalinen media on tehokas kanava asiakassuhteiden rakentamiseen ja brändin näkyvyyden lisäämiseen. Luomme ja hallitsemme sosiaalisen median kampanjoita, jotka herättävät keskustelua ja kasvattavat seuraajakuntaasi.