torstai, 23 huhtikuu 2015 00:00

Sisällöntuotanto

Onnistunut teksti on suuri imagovoitto sinulle. Teemme sen yhdessä: keskustelemme, kunnes ymmärrämme toisiamme. Vasta tämän jälkeen tartun kynään.

Teksti menettää merkityksensä jos se ei löydä perille, saavuta lukijaansa.
Tekstin oikea sävy, tyyli ja muoto takaavat sen, että lukija ymmärtää sanomasi.

tikkataulu

Maailma koostuu tarinoista, me olemme tarinoiden ympäröimiä kaikkialla. Kaikella on tarinansa, niin yrityksilläkin. Kerronnan laatu ja mielenkiintoisuus määräävät tarinan suosion ja kiinnostavuuden.

Minun tehtäväni on kertoa sinun tarinasi mahdollisimman mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla, niin, että asiakkaasi on vähintään yhtä vakuuttunut kuin mekin olemme. Ei ole olemassa tylsää tarinaa, on vain heikkoa havainnointia ja kuivaa kerrontaa.

Tekstin tehtävä on kertoa lukijalle osaamisestasi, ammattitaidostasi. Siksi tekstinkin on oltava vähintään samaa tasoa kuin palvelut, joita tarjoat.

Asioissa on monta puolta ja näkökulmaa ja niissä jokaisessa on vielä paljon enemmän piilossa olevia asioita, joita ei saa jättää huomioimatta. Tekstin tehtävä on tehdä näkymätön ja huomaamaton näkyväksi.

Teksti on kuin tuli: hyvä renki, huono isäntä. Kieli ja kirjoitus voi olla tarkasti suunniteltu, hallittu ja tarkoituksenmukainen kokonaisuus sekä nautintoa tuottava aistikokemus; osaamattomalle lauseet, virkkeet ja kappaleet ilkkuvat riveiltä ja väleistä.

Lukija on tärkein, sillä ilman lukijaa tekstiä ei ole olemassakaan. Meille lukija on asiakkaasi, jota on syytä palvella laadukkaasti.

Tehkäämme tarinasi näkyväksi!

Read 5900 times Last modified on sunnuntai, 07 helmikuu 2016 17:44
More in this category: « VIDEON MERKITYS KASVAA

OTA YHTEYTTÄ

DATARATAS

Sähköposti: info@dataratas.fi

OTA YHTEYTTÄ LOMAKE